Zoek naar een antwoord

Ik kan niet inloggen?
Ik heb me geregistreerd, maar het lukt me niet om in te loggen met mijn username en password. Probeer de volgende stappen:
  1. Je gebruikersnaam én wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Controleer of je bijvoorbeeld geen "Capslock" hebt aan staan.
  2. Vraag een nieuw wachtwoord aan en probeer deze in te vullen op de login-pagina.
  3. Lukt het nog steeds niet? Vul dan het contactformulier hiernaast in.
Categorie: Account, Algemeen
Gevraagd door: Marlyn van Erp e.a.
Mijn (sub)discipline staat niet in de zoekfilter.
(Sub)disciplines worden alleen zichtbaar als er een project aan verbonden is. Bij het toevoegen van projecten vind je de volledige lijst van (sub)disciplines t.w: Strategie/advies: Brand strategy/ Design management/ Design research/ Service design/ Trend forecasting. Communicatie: Art Direction/ Brand Identity/ Corporate identity/ Concept/ Copywriting/ Graphic Design/ Packaging Design/ PR & communicatie/ Reclame full service. Digitaal: Full Service Internet/ Web design/ Web Development/ Animation/ Apps/ Advergames/ Casual Games/ Commercial games/ Serious games/ Moving Graphics/ Social media/ Sound design. Illustratie: Commercial/ Editorial/ Visualization. Fotografie: Commercial/ Editorial/ Fashion. Industrieel: Product Design/ Vrije vormgeving. Styling: Fashion Styling/ Interior Styling/ Media Styling. Mode/ Textiel Ruimtelijk: Architecture/ Stedenbouw/ Landscape/ Exhibition Design/ Interior design/ Public design/  Retail Design/ Stand design. Staat jouw (sub)discipline nog niet vermeld, neem contact met ons op.
Hoe wordt mijn werk zichtbaar op de website?
Zodra je een project hebt toegevoegd is deze niet direct zichtbaar. Ga daarvoor eerst naar je projectenlijst door op 'projecten' te klikken in het linker menu. Hier kun je een project zichtbaar maken of verbergen door onder het plaatje van je project te kiezen voor 'toon' of respectievelijk 'verberg'. Let op! Afhankelijk van je account kun je maar een bepaald maximum aan projecten zichtbaar maken.
Categorie: Projecten
Gevraagd door: Nick van Oosten
Ik wil me aanmelden als Opdrachtgever. Waar kan dat?
Op de bovenstaande afbeelding zie je waar de optie 'meld je aan' te vinden is. Volg de onderstaande stappen of klik hier en ga direct naar het aanmeldingsformulier voor Opdrachtgevers
1. Klik op 'meld je aan' 2. Scroll naar beneden tot je aankomt bij het pakket voor opdrachtgevers en klik op 'Opdrachtgevers Account' 3. Vul het formulier in 4. Verzend het formulier en je krijgt vervolgens een e-mail om de aanmelding te bevestigen 5. Klik op de link in de e-mail om de aanmelding definitief te maken Nu ben je geregistreerd als Opdrachtgever en kan je aan de slag.
Categorie: Algemeen
Ik werk in de creatieve sector en wil me aanmelden als een Bureau. Hoe doe ik dit?
Op de bovenstaande afbeelding zie je waar de optie 'meld je aan' te vinden is. Volg de onderstaande stappen of klik hier en ga direct naar de 'meld je aan' pagina 1. Klik op 'meld je aan' 2. Kies vervolgens een pakket dat bij je past 3. Vul het formulier in 4. Verzend het formulier en je krijgt vervolgens een e-mail om de aanmelding te bevestigen 5. Klik op de link in de e-mail om de aanmelding definitief te maken Nu ben je geregistreerd en kan je inloggen.
Categorie: Algemeen
Ik ben zowel Creatief als Opdrachtgever, wat nu?
Een type account waarbij je zowel Opdrachtgever als Creatief tegelijk bent is in de huidige versie van Dutch-Creative nog niet mogelijk. Deze mogelijkheid zal in de nabije toekomst wel verschijnen. Zo krijg je de functionaliteiten van beide typen accounts direct tot je beschikking en op dezelfde plaats zonder hiervoor afzonderlijk te hoeven inloggen. Door jezelf apart aan te melden als Creatief en als Opdrachtgever kan je toch alvast gebruik maken van de functionaliteiten van beide typen accounts.
Klik hier om je ook aan te melden als Creatief Klik hier om je ook aan te melden als Opdrachtgever
Categorie: Algemeen
Hoe link ik Facebook aan mijn Profiel?
  1. Ga naar je "Dashboard"
  2. Klik op "Profiel"
  3. Onderaan de profielgegevens staat Social Links. Klik op "Voeg een link toe naar je Facebook account"
  4. Voer hier de link in. Bijvoorbeeld: http://facebook.com/voorbeeld * Let erop dat je "http://" voor de link plaatst
Categorie: Profiel
Hoe link ik Twitter aan mijn Profiel?
1. Ga naar je "Dashboard" 2. Klik op "Profiel" 3. Onderaan de profielgegevens staat "Social Links". Klik op "Voeg een link toe naar je Twitter account" 4. Voer hier de link in. Bijvoorbeeld: http://www.twitter.com/voorbeeld * Let erop dat je "http://" voor de link plaatst
Categorie: Profiel
Kan ik ook specifiek of uitgebreid zoeken?
1. Klik boven in de zoekbalk op "zoek" 2. Links verschijnt nu een boomstructuur waar verschillende discplines te selecteren zijn. 3. Selecteer de gewenste disciplines 4. Klik op "zoek opnieuw"
Categorie: Algemeen
Hoe verander ik mijn wachtwoord?
1. Ga naar je "Dashboard" 2. Klik op "Accountsettings" 3. Vul het gewenste wachtwoord in bij "wachtwoord" 4. Vul het gewenste wachtwoord nogmaals in bij "wachtwoord nogmaals"
Categorie: Algemeen
Wat is een Watchlist?
De Watchlist houdt je op de hoogte van de laatste projecten die door jou geselecteerde bureaus hebben geplaatst. Als je een bureau bekijkt kan die eenvoudig worden toegevoegd aan de watchlist.
Categorie: Watchlist
Hoe plaats ik een Bureau in mijn Watchlist?
1. Bekijk een Bureau naar keuze 2. Onder de naam van het Bureau staat een afbeelding, daaronder staat een knop met "voeg toe aan watchlist". Klik hier op. Als het Bureau is toegevoegd verschijnt in plaats van de button de volgende tekst: "Toegevoegd aan watchlist"
Categorie: Watchlist
Hoe verwijder ik een Bureau uit mijn Watchlist?
1. Ga naar je "Dashboard" 2. Klik op "Watchlist" 3. Klik op "verwijderen" bij het Bureau dat je wilt verwijderen uit de Watchlist.
Categorie: Watchlist
Kan ik mijn profiel op Dutch Creative helemaal verwijderen?
Ja dat kan. Log hiervoor in en ga naar je account settings. Daar vind je een link om jouw profiel te verwijderen. Let op, dit is niet omkeerbaar! We kunnen je profiel en projecten daarna dus niet meer terug halen.
Categorie: Account, Algemeen
Gevraagd door: G. Lavell
Hoe plaats ik een eigen afbeelding in mijn Profiel?
1. Ga naar je "Dashboard" 2. Klik op "Profiel" 3. Ga met de muiscursor op de afbeelding bij Thumbnail staan 4. Klik linksboven in de hoek op "vervang afbeelding" 5. Onder de Thumbnail verschijnt een invoerveld met daarnaast de knop "bladeren". 6. Klik op "bladeren" en selecteer een afbeelding naar keuze. 7. Rechtsonderin vind je de knop waarop staat "opslaan" en de door jou geselecteerde afbeelding wordt opgeslagen en in je profiel geplaatst.
Categorie: Profiel
Wat zijn de specificaties voor afbeeldingen?
Op Dutch Creative kun je JPG, GIF en PNG afbeeldingen uploaden. Zorg dat ze minimaal 820 pixels breed zijn en van hoge kwaliteit. Plaatjes worden automatisch geschaald en bijgesneden voor de kleinere weergaves door de website heen. De grote, volledige weergave in een project is 820 pixels breed en heeft een variabele hoogte.
Categorie: Projecten
Gevraagd door: Hugo Bausch
Ik zie een creatief op een netwerk waar deze niet thuis hoort!
Ben je lid van een netwerk of beheer je een netwerk en zie je een creatief die niet op het netwerk thuis hoort? Laat het de creatief zelf even weten of mail naar bionda@remove-this.dutch-creative.nl
Categorie: Algemeen
Toon alle categorieën